Verenigde Staten

Deze pagina bevat foto’s en het reisverslag van onze citytrip naar New York in oktober 2000. Piet had dit reisje geboekt, het was een complete verrassing waar we naar toe zouden gaan. Hij had in een tijd geboekt waarin hij wist dat ook de Halloween Parade zou plaatsvinden. Die parade is heel erg leuk, het lijkt een beetje op de Carnavalsoptocht, maar met veel meer individuele deelnemers. Bovendien waren het er veel meer, we hebben zeker vier uur staan kijken en toen was hij nog niet helemaal voorbij. Als extraatje werden ook nog de New York Yankees kampioen in de week dat we daar waren en ook voor de huldiging van die ploeg werd een heel circus opgetuigd. Al met al een zeer enerverende week. Bovendien kregen we op zondagmorgen de gelegenheid om een gospeldienst bij te wonen. Daar is te zien dat het geloof toch niet voor iedereen afgedaan heeft, het ging er aardig fanatiek aan toe. De dienst duurde anderhalf uur, en heeft geen moment verveeld.

2 antwoorden op “Verenigde Staten”

  1. Ik ben in oktober 2003 naar New York geweest. Het was echt zo indrukwekkend om alles in het echt te zien. Als je het altijd van plaatjes en foto’s gezien hebt. Ik raad het echt iedereen aan om een keer naar NY te gaan.
    Ik had gelogeerd in het Milford Plaza hotel, 2 minuten lopen van Times Square. Ik ben 3 dagen gegaan en deze vakantie vergeet ik nooit meer van me leven!!!!!!!!

  2. Ik ga van de zomer naar New York City! Eindelijk is het zover!!! Bedankt voor de tips en mooie foto’s! Geloof me ik kan niet wachten.

    Mooie site!

    Groetjes
    Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *