China

Eén van onze wensen was ooit nog een wandeling te maken op de Chinese muur. Omdat we tijdens onze vakanties nogal eens een wens in vervulling zien gaan besloten we in 2004 die wandeling maar te gaan maken. Voordat het zover was was al een reis naar China in 2003 geannuleerd vanwege SARS, deze keer vonden we het dus weer spannend. We besloten de reis “Gebedsvlaggen in de wind” van Baobab te kiezen, daar kwam de grote muur in voor, maar ook een flink gedeelte van Tibet, ook iets waarvan we wisten dat we daar nog een keer naar toe wilden. De foto’s en andere zaken van dat gedeelte zie je in het menu onder Tibet. In 2007 heeft Marian een studiereis gemaakt naar China, de foto’s daarvan staan ook in het menu.

9 antwoorden op “China”

 1. Heb zelden zulke mooie foto’s gezien!Jammer dat jullie nog niet in China zijn geweest, echt een aanrader!

 2. Hallo luitjes,

  Al wat bijgekomen van de reis? Ben erg benieuwd naar jullie foto’s en verhaal. Het zou een tijdje duren voordat het op de site staat, maar ik check het toch maar af en toe.

  En Piet, je bent inderdaad een beetje bescheiden. De site ziet er zeer goed uit!

  Groeten,
  Suzanne Scheepers (China-Tibet reis)

 3. leuk foto’s en verhalen over China en Tibet te lezen. Ik ben er in ongeveer dezelfde tijd geweest. Met djoser.
  Geen trekking dus, helaas. Wel een eigen verhaal met foto’s.
  Onder corentinekeinchina lees je ons verhaal met foto’s
  Ik zal zeker nog meer gaan lezen van jullie verhalen.
  groet
  tineke

 4. Als voorbereiding op een reis naar China was ik op zoek naar reisverslagen over China. Via china.pagina.nl kwam op op jullie site tercht. Het gedeelte over China heb ik nu bekeken, maar voor de rest kom ik op een later tijdstip zeker nog een keer terug.

 5. Op zoek naar info over china kwam ik op jullie site terecht. Leuk om lezen en informatief. Wij hebben de bedoeling in september en oktober te gaan en kunnen hier heel wat info rapen. Veel reisgenot nog

 6. Hoi, vraagje, ga 20-9 met baobab de china/tibet reis doen, dezelfde als jullie hebben gemaakt. Mn vraag is of jullie malaria tabletten hebben geslikt voor china en de buiktyfusvacc. hebben gehaald en in welke maand jullie hebben gereisd. Deze laatste ivm kleding enzo, of het koud is. Andere tips zijn ook welkom!

 7. Hallo,

  Een prachtige site Marianne en Piet, met zorg samengesteld waar een ieder wat van z’n gading kan vinden. Natuurlijk boeiden me de foto’s van de studiereis China het meest en die gaven een goed beeld kan ik uit ervaring spreken.
  Overigens mis ik in de landen/regio reeks nog wel “donker” Afrika! Ik kan jullie hierover nog wel enkele aanbevelingen doen.

  Gegroet,

  Louis

 8. Hoi,

  Eindelijk staan dan mijn foto’s van Tibet en India op mijn site. China nog niet, maar daar wordt aan gewerkt. Neem gerust een kijkje!

  Groeten,
  Suzanne Scheepers (China-Tibet reis)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *