Tibet

Aansluitend aan ons eerste bezoek aan China hebben we in 2004 een flink gedeelte van Tibet bezocht. (Voor China kun je kijken onder die optie in het hoofdmenu) In de reis zat alles wat je van Tibet kunt verwachten: vele kloosters, monniken en de hoogvlakten gevuld met yaks. Daarnaast natuurlijk ook immens hoge bergen, Tibet is tenslotte het Dak van de wereld. Het heeft wel wat: in de zon een boek lezen op de veranda van je guesthouse met uitzicht op Mount Everest of een trekking op 4000 meter rond een heilig meer. Tijdens de trekking hebben we gekampeerd, dat was ook onze eerste keer in een tentje. Het viel in ieder geval niet tegen, was eigenlijk best wel leuk, zeker toen er de laatste nacht ook nog sneeuw viel.

3 antwoorden op “Tibet”

 1. Leuke en duidelijke site! Wij gaan volgende week naar Tibet en na het lezen en zien van jullie verslagen en foto’s heb ik nog meer zin gekregen. Sta dus te popelen om te gaan!
  Zijn zelf ookal in redelijk wat landen geweest, bekijk onze site maar eens als jullie zin hebben:

 2. Hallo Piet en Marian,

  Wat leuk jullie site bij toeval tegen te komen!! Ik ben in Groningen, doe mee aan een medicijnstudie o.a. om zakgeld te verdienen om dit jaar weer naar Lhasa te gaan. Kijk dus geheel onschuldig via de startpagina van tibet en val in jullie reisverslag met de foto waar ikzelf opsta en dacht even dat ik niet goed was. Ga direkt uitgebreid lezen.

  Groetjes Wytske

 3. Hé Marian en Piet,
  Zopas jullie verhaal over Tibet nog eens terug gelezen. Voor mij een hele bijzondere belevenis. Jullie maken elk jaar een bijzondere reis, prachtig hoor. Ik ga in maart 2016 met mijn zus naar Vietnam. Heb ik heel erg veel zin in..
  Hoe is het met jullie?
  Groetjes,
  Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *